banner91

CHP’li Nazlıaka’ya saldırı girişimi Bitlis’te kınandı

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve beraberindeki heyete, kadına karşı şiddetle mücadele kapsamında ‘Yaşam Hak’ otobüsü ile gittikleri Çanakkale’de gerçekleştirilen saldırı girişimi Bitlis’te yapılan açıklama ile kınandı.

CHP Bitlis Kadın Kolları Başkanı Armağan Akyüz tarafından yapılan açıklamada saldırı girişimi kınandı.

Akyüz tarafından yapılan açıklama şöyle;

“Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka'nın Çanakkale'ye yaptığı ziyaretteki saldırı girişimini kınıyoruz. Bu zihniyetlerin "Bunlar daha iyi günleriniz! Durun bakalım başınıza daha neler gelecek?" anlayışından beslendiğini çok iyi biliyoruz. Siyasetçilerin görevi halkı ayrıştırmak değil, birleştirmektir.

Bizler halka kin ve nefret tohumları eken anlayışı reddediyor, ayrılığın gayrılığın olmadığı bir Türkiye'yi inşa etmek için çalışıyoruz.

Kadınların en ön saflarda yürüyen  örgütlü mücadelesinden korkuyorlar, korksunlar! Biz kadınlar coşkun akan sular gibiyiz. Baskı ve şiddet ile bizi durduramazsınız. İlk seçimlerde AKP zihniyetini ülkemizden söküp atacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.