CHP Ahlat, Adilcevaz ve merkez ilçe yönetimleri görevden alındı!

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - CHP Bitlis İl Başkanlığından yapılan açıklamayla Ahlat, Adilcevaz ve merkez ilçe yönetimlerinin görevden alındığı duyuruldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bitlis İl Başkanı Veysi Uyanık Bitlis genelinde başlattıkları örgütlenme çalışmaları kapsamında Ahlat ve Adilcevaz ilçe yönetimleri ile merkez ilçe yönetiminin görevden alındığını duyurdu.

Uyanık yaptığı açıklamada il yönetim kurulu kararı ve genel merkezin uygun görmesi ile görevden alınanların yerine Merkez İlçe Başkanlığına Av. Güven Yaprak’ın atandığını, Ahlat ve Adilcevaz için de çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Örgütlenme çalışmaları hakkında bilgi veren Uyanık “Çalışmalarımız pandemi yasaklarının yoğun olduğu döneme denk geldi buna rağmen ciddi bir çalışma yürüttük. Üye sayımızı yüzde 113 artırdık. İl ve ilçe başkanlıklarımıza yeni ve modern mekanlar kazandırdık. Partimizin iktidara yürüyüşüne Bitlis’ten güçlü bir destek sunmaya hazırlanıyoruz. Halkımızla beraberiz sürekli, sorunları yerinde tespit ediyor, çözüm için yol haritamızı da halkımızın önerileri doğrultusunda hazırlıyoruz. Parti politikamızı yerelin ihtiyaç ve hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak en uygun şekilde yaşama taşıyoruz. Hedefimiz ilk seçimlerde Bitlis’ten bir vekil çıkarmak.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Fikret girgin 3 yıl önce

Sayın veysi uyanik sizde üye sayısı yuzde 113 artiyosa bizde yani izmirdede yüzde 113 düşüyor

Avatar
Vangölü Canavarı 3 yıl önce

İyi olmuş yoksa değişim.