BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Bitlis Eren Üniversitesi Rahva Yerleşkesi içinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu'na ait 1000 kişilik kız öğrenci yurdunda sabah saatlerinde yangın çıktı.

Yurt binasının alt katlarında sigara izmariti yüzünden çıktığı tahmin edilen ve şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan yangın Bitlis Eren Üniversitesi ve Bitlis Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Kampüs içerisinde bu yıl yapımı tamamlanan ve hizmete açılan yurt için getirilen tefrişat malzemelerinin bir kısmının kullanılamaz hale geldiği yangında öğrencilerden ve yurt personellerinden zarar gören olmadı.

Bitlis Gençlik Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre eğitim öğretimin başladığı Bitlis Eren Üniversitesi kampüsündeki yurt kısa sürede tekrar hizmete devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.