Bitlis İHH’dan, yardım seferberliği

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Bitlis İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bitlis İHH), Bitlis ve ilçelerindeki ihtiyaç sahipleri için yardım seferberliği başlattı.

Tüm Dünya’da hızla yayılmaya devam eden Koronavirüsü salgını nedeniyle yardım çalışmalarına hız veren Bitlis İHH, bu kapsamda Bitlis ve ilçelerinin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya başladı.

İHH Genel merkezinin Türkiye genelinde başlatmış olduğu “Şimdi Dayanışma Vakti!” yardım kampanyası kapsamında Bitlis ve ilçelerinde gönüllü üyeleriyle birlikte hazırlanan yardımları ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırdıklarını belirten Bitlis İHH Derneği Başkanı Muzaffer Taşcan, “Çalışmalarımız kapsamında il genelinde toplam 1.250 gıda kolisi dağıtmayı planlıyoruz. Bu kapsamda şimdiye kadar 200 koli gıda ve 100 koli hijyen paketi dağıtıldı. İHH genel merkezimiz nakit dağıtımı için çalışma başlatmış bizde ilimizde işini kaybeden ihtiyaç sahipleri için her türlü yardım için seferlik içerisindeyiz. İHH İnsani Yardım Vakfımız bu yıl bütün yardımlarını Türkiye’de yapacak. Bizlerde inşallah İHH genel merkezimiz ve ilimizdeki Vefa Sosyal Destek Gruplarımızla koordineli bir şekilde ilimiz ve ilçelerindeki her bir ihtiyaç sahibine el uzatmak için elimizden geleni yapacağız. Bu manada; İşini kaybeden, çalışamayan tüm ihtiyaç sahipleri de derneğimize ait 0434 827 20 10 nolu telefon numarası aracılığıyla bizlere ulaşabilirler. Bizler inşallah tüm bu musibetleri birlik, beraberlik ve dayanışma ile atlatacağız. Ben bu vesile ile yapılan ve yapılacak yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması noktasında gönüllü olarak çalışan ve emek veren tüm kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepsinin hayrını kabul etsin inşallah.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çetin acar 4 yıl önce

Ben evde açım 4 cucuk babasıyım kiracının ne yapacağımı bilmiyorum