Bitlis Eren Üniversitesi genel sekreteri değişti

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - 2021 yılından bu yana Bitlis Eren Üniversitesi Genel Sekreterlik görevini yürüten Öğr. Gör. Muhammed Sami Belet, görevi Doç. Dr. Behçet Kocaman'a devretti. Yeni dönemde Muhammed Sami Belet, Rektör Danışmanı olarak görev yapacak.

Öğr. Gör. Muhammed Sami Belet, devir-teslim töreninde yaptığı konuşmasında, “Öncelikle kendileriyle çalışma fırsatı bulduğum Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Necmettin Elmastaş'a şükranlarımı arz ederim. Bu süreçte beraber çalışma imkanı bulduğum Rektör yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve diğer tüm idari personelimize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. Genel Sekreterlik görevine atanan Sayın Doç. Dr. Behçet Kocaman’a da yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

Genel Sekreterlik görevine atanan Doç. Dr. Behçet Kocaman ise konuşmasında “Sayın Rektörümüzün takdir ve tensipleriyle vekaleten bu göreve atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu göreve layık gören Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’a şükranlarımı arz ederim.  Sayın Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız ve Daire Başkanlarımızla koordineli olarak Üniversitemizi daha iyi yerlere getirmek için büyük bir özveriyle çalışacağımızı ifade etmek isterim. Görevi devraldığım Öğr. Gör. Muhammed Sami Belet’e de değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dilerim” dedi.

Devir teslim töreni, karşılıklı çiçek takdiminin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.