banner91

Bitlis DEVA’dan BİGACEM başkanı Aygül'e geçmiş olsun ziyareti

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bitlis İl Av. Burhan Aksoy ve ilçe başkanları, yaptığı "Çocuğa cinsel istismar" haberinden dolayı aldığı hapis cezası geçtiğimiz günlerde onanan Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sinan Aygül'e destek ziyaretinde bulundular. 

Ziyarete DEVA Partisi Bitlis İl Başkanı Av. Burhan Aksoy, Merkez İlçe Başkanı Fikret Bakır, Tatvan İlçe Başkanı Vedat Mürseloğlu, Güroymak İlçe Başkanı Emrullah Yıldırım, Adilcevaz İlçe Başkanı Halil Sergici, Hizan İlçe Başkanı Av. Aşık Vangölü, Ahlat İlçe Başkanı Nevzat Gülsar ve Mutki İlçe Başkanı Celal Tuncer eşlik etti.

Ziyarette basın ve ifade özgürlüğünün önemi dikkat çeken DEVA Partisi Bitlis İl Başkanı Av. Burhan Aksoy "Basın ve ifade özgürlüğü ile ilgili sıkıntılar ne yazık ki hep olagelmiştir ancak son zamanlarda ayyuka çıkmış vaziyette. Basının baskı altına alınmaya çalışılması beraberinde şüphesiz çok daha büyük sorunlar getirir. Bize göre basın ve ifade özgürlüğü diğer bütün özgürlüklerin ve demokrasinin teminatıdır. Sevgili cemiyet başkanımıza verilen bu ceza da basit bir ceza olarak değil basın ce ifade özgürlüğüne vurulan bir darbe olarak görüyoruz. Bize göre basın toplumun gören gözü, işiten kulağı, konuşan dilidir. Her ne sebeple olursa olsun baskı altına alınmamalı, susturulmaya çalışılmamalıdır." dedi. 

Bitlis Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sinan Aygül ise destek ziyaretinde bulunan DEVA Partisi temsilcilerine teşekkürlerini iletti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Azad Nurullah Özdemir 3 yıl önce

geçmiş olsun sayın si̇nan bey