Bitlis CHP'den teşekkür açıklaması

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Bitlis ve ilçelerine gelen CHP heyetinin temaslarının ardından değerlendirme yapan CHP Bitlis İl Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı. 

CHP Bitlis İl Başkanı Karaman Yardım tarafından yapılan açıklama şöyle;

"Partimiz genel merkezinin oluşturduğu ekonomi ve esnaf masaları programı kapsamında 9 Haziran günü ilimize yapılan ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Sayın Faik Öztrak, Sayın Veli Ağbaba, beraberlerindeki 16 milletvekilimiz ve parti meclis üyelerimizin katılımlarına halkımız çok büyük teveccüh göstermiştir. Heyetimize karşı gösterilen bu teveccüh bizleri oldukça mutlu etmiştir. 

Heyetimiz ziyaretinde Bitlis ve ilçelerinde bulunan halkımızın her kesimine ulaşmaya gayret göstermiş kadirşinas halkımız da büyük ilgi ve samimiyetle karşılık vermiştir.  

Bu anlamda çok kıymetli STK temsilcilerimize, esnaf ve sanatkarlarımıza, basın  camiasının  güzide temsilcilerine ve kadim şehrimiz Bitlis'e teşrif eden çok kıymetli milletvekillerimize, bizleri bağrına basan Bitlis merkez ve ilçelerindeki saygıdeğer halkımıza partim ve örgütüm adına sonsuz teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Kahraman YARDIM
CHP BİTLİS İL BAŞKANI"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.