BİGACEM ve Central Rent a Car arasında indirim anlaşması

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) ve Central Rent a Car arasında Bitlis, Van, Hakkari ve Batman’da illerinde geçerli olacak olan "İndirim Protokolü" imzalandı.

İmzalanan indirim protokolü ile BİGACEM üyesi gazeteciler ve dışardan bu illere mesleki çalışmaları için gelen gazeteciler Central Rent a Car’dan kiralayacakları tüm marka ve model araçlarda net yüzde 30 indirimden faydalanacak.

İndirim anlaşmasının her iki kurum için hayırlı olmasını dileyen Aygül, "BİGACEM olarak üyelerimize yönelik başlatmış olduğumuz indirim anlaşması çalışmalarımız kapsamında, yoğun ihtiyaç duyduğumuz alanlardan biri olan araç kiralama sektörünün en büyük firmasını yüksek bir oranda indirim ile dahil ettik. Central Rent a Car’ın Bitlis, Van, Hakkari ve Batman’daki şubelerinde üyelerimize ve bu illere dışardan gelen basın mensupları için geçerli olacak yüzde 30 indirimi kapsayan protokol imzaladık. Üyelerimize, gazeteci meslektaşlarımıza ve firmaya hayırlı olsun.”

Central Rent a Car Tatvan Şubesi yetkilisi Erkan Çakmakçı ise “Oldukça zor şartlarda çalışan özellikle kentimizin tanıtımına etkin bir şekilde katkı sağlayarak turizminin de canlanmasına vesile olan basın mensuplarına küçükte olsa destek olabildiğimiz için mutluyuz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vangölü canavarı 3 yıl önce

Tebrik ediyorum. Tebessüm ettiren hareketler.