BİGACEM'in gazetecileri gök yüzüne çıkaracak projesi onaylandı

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - DAKA, Teknik Destek Programı kapsamında başvuru aldığı 5. dönemin destek almaya hak kazanan projelerini açıkladı. Toplam 9 projenin destek almaya hak kazandığı projelerden biri de BİGACEM’in “İnsansız Hava Aracı Uçuş Eğitimi” Projesi oldu.

BİGACEM’in üyelerinin mesleki gelişimine ve kentin tanıtımına katkı sunmak amacıyla hazırladığı proje ile sahada aktif olarak görev yapan Gazetecilere yüz yüze, teorik ve sahada uygulamalı olarak İHA-1 Ticari İnsansız Hava Aracı Uçuş Eğitimi verilecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan BİGACEM Başkanı Sinan Aygül, gerek üyelerinin mesleki gelişimine ve gerekse kentin tanıtımına katkı amacıyla bir projeyi daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

BİGACEM’in 100’ü aşkın üyesiyle kentin ilk ve en büyük meslek örgütü olduğuna dikkat çeken Aygül, “İnsansız Hava Aracı Uçuş Eğitimi” projesi ile üyelerinin havadan da güzel işlere imza atmaya başlayacağına inandığını ifade etti.

Proje onayından dolayı DAKA’ya teşekkürlerini ileten Aygül, BİGACEM olarak üyelerinin mesleki gelişimi adına daha çok projeye imza atacaklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.