BİGACEM Başkanı Sinan Aygül güven tazeledi

BİTLİS NEWS (TATVAN) - BİGACEM genel kurulunda mevcut başkan Sinan Aygül güven tazeleyerek oy birliği ile tekrar başkanlığa seçildi.

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti’nin (BİGACEM) bugün yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Sinan Aygül güven tazeledi.

BİGACEM Tatvan yerleşkesinde düzenlenen seçimli olağan genel kurul toplantısında Aygül oy birliği ile başkanlığa tekrar seçildi.

Genel kurulda BİGACEM’in faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi veren Aygül “Genel kurulumuzu haber verme hakkı, basın ve ifade özgürlüğü için mücadele eden ve bu uğurda bedel ödeyen bütün meslektaşlarımıza ve özellikle bugün görevlerini ifa ederken yaşamını yitiren iki meslektaşımıza adıyoruz. Gaziantep’te yaşanan trafik kazasına haber için giden İhlas Haber Ajansı muhabirleri meslektaşlarımız Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver'i rahmetle anıyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.