BEÜ Havacılık Kulübü öğrencileri Siirt’e gezi düzenledi

BİTLİS NEWS (BİTLİS) -  Gezi programında, Batman, Muş ve Tunceli’den gelen 12'den fazla pilotun gökyüzünde gerçekleştirdiği uçuş gösterileri büyük ilgi gördü.

Aynı zamanda P2 Pilotu olan Bitlis Eren Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurullah Ulutaş liderliğinde, öğrenciler Sanem Ulutaş ve Sena Çiçek bireysel olarak yamaç paraşütü ile uçuşlar gerçekleştirdi. Ayrıca, üç öğrenci tandem pilotları eşliğinde ikili uçuşlarla gökyüzünde adrenalin dolu anların keyfini çıkardı.

Etkinliğe katılan pilotlar arasında Yunus Narin ve Abdülmenaf Nergiz gibi deneyimli tandem pilotları yer aldı. 

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Havacılık Kulübü öğrencilerinin Siirt gezisi ve yamaç paraşütü etkinliği hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Bitlis Eren Üniversitesi olarak öğrencilerimizin farklı deneyimlere ve spor dallarına yönlendirilmesi, onların kişisel gelişimlerine katkı sağlaması bizim öncelikli hedeflerimizden biridir. Havacılık Kulübümüzün düzenlediği Siirt gezisi ve yamaç paraşütü etkinliği, öğrencilerimize unutulmaz anlar yaşatmakla kalmayıp aynı zamanda cesaret ve ekip çalışması gibi değerleri de pekiştirmelerine imkan tanımaktadır. Bu tür etkinliklerin üniversitemizde daha da yaygınlaşması için elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin farklı spor dalları ve aktivitelerle buluşmalarını teşvik ederek, onların kendilerini keşfetmelerine ve gelişmelerine katkı sağlayacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.