BİTLİS NEWS (TATVAN) - Bitlis’in Tatvan ilçesinde ayağı kırıldığı için acı çeken kedi, Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesinde acil servise giderek sağlık çalışanlarından yardım istedi.

Bilinmeyen bir sebepten dolayı ayağı kırılan ve sancı içerisinde sekerek hastane acil servise gelen sokak kedisi, sağlık çalışanlarından yardım istedi.

Kedinin acil servise gelerek kapıdan girişi ve serviste dolanması ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde acil serviste bir süre bekleyen kedinin daha sonra Cerrahi Müdahale Odasından içeriye girdiği görülüyor. Sağlık görevlilerinin çalıştığı sırada Cerrahi Müdahale Odasına sekerek giren kedi miyavlayarak yardım istedi. Kedinin davranışlarından acı çektiğini anlayan acil servis hemşirelerinden Abuzer Özdemir, davranışlarından kedinin ayağının kırık olduğunu anladı. Hemen acı çeken kediye ilk müdahaleyi yapan Özdemir, kedinin ayağını sabitleyerek sargıya aldı. Acısı dinen kediyi bir süre sevdikten sonra serbest bırakan Özdemir, daha sonra kedinin geldiği yerden geri gittiğini söyledi. 

Sağlık çalışanları sahipsiz sokak kedisine “Davşo” ismini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.