Ak Parti’li Kiler’den CHP’ye sert mesaj: “Meclise gelirse eksik olanı tamamlarız”

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Geçtiğimiz günlerde mecliste yaşanan kavganın taraflarından biri olan Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Ak Parti Ahlat ilçe kongresinde yaptığı konuşmada CHP’ye ve CHP’li Engin Özkoç’a sert mesajlar verdi.

“İçimizdeki alçaklarla mücadele ediyoruz” 

Ak Parti Ahlat ilçe kongresinde konuşan Bitlis Milletvekili Vahit Kiler mecliste yaşanan kavgayla ilgili sert ifadeler kullandı.

Konuşmasında cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dışarıdaki hainlerle mücadele ederken kendilerinin de meclisteki hainlerle mücadele ettiklerini iddia eden Kiler “Hepimiz şanslıyız, bugün farkında değiliz ama önümüzdeki yıllarda nasıl bir lidere sahip olduğumuzu daha iyi anlayacağız. Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Sayın cumhurbaşkanımız ne kadar dışardaki hainlerle mücadele ediyorsa o kadar da içimizdeki hainlerle alçaklarla mücadele ediyoruz, meclisin içindeki hainlerle mücadele ediyoruz. Dışarda yanımızda görünüp içimizde bizi hançerleyenlerle mücadele ediyoruz.” dedi.

“Ana muhalefet lideri ve tetikçileri meclisi karıştırmaya çalışıyor” 

CHP’li Engin Özkoç’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sarf ettiği cümleleri Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla sarfettiğini ve mecliste olay çıkarmayı amaçladıklarını iddia eden Kiler “Ne yazık ki meclisimizde bir ana muhalefett var hem onun lideri hem onun şakşakçıları, tetikçileri meclisi karıştırmaya çalışıyor. Bilinçli yapıyorlar, bilinçli olarak Türkiye'yi germeye çalışıyorlar. Çok acıdır halen dışardan medet umuyorlar. Şaşırıyorum, üzülüyorum. Türkiye'nin ana muhalefet partisi Türkiye'ye düşman kim varsa, şahıs, örgüt, devlet kim varsa hepsiyle dost, hepsiyle kol kola. Türkiye'nin düşmanı olması yeterli onunla kol kola geziyor. Ve tek amacı var, seçimle değil, seçim olmadan ben tekrar nasıl iktidar olabilirim, tekrar darbeyle nasıl iktidar olabilirim hesabını yapıyorlar. Meclisteki toplantıdan sonra o insan müsveddesi gelip kürsüde konuştu. Tek amaçları vardı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla geldi, tek amacı vardı meclisi germek, kavga çıkarmak, belki de büyük bir olay çıkarmaktı.” dedi.

“O sözleri dışarıda söylese çeker vururlar” 

Özkoç’un meclis toplantısında söylediği sözleri eleştiren Kiler, Özkoç için ağır sözler sarfetti. 

Kiler “Geçen günkü meclisteki o hainin, o alçağın, o onursuzun çok afedersiniz o şerefsizin söylemleri bundan ibarettir. Diğer türlü hiç kimse hele hele bir milletvekili parlementoda o sözleri bir şahsa dahi kullanamaz, bırakın bir devlet başkanını sıradan bir şahsa dahi kullanamaz. Dışarda o sözleri bir şahsa etsin çeker vururlar.” dedi.

“O alçağın bir yerlerinin kırılması lazımdı”

CHP’li Özkoç’a öfkesinden hızını alamayan Ak Parti’li Kiler Özkoç için “O alçağın o meclisten çıkarken muhakkak bir yerlerinin kırılarak çıkması lazımdı, elini kolunu sallayarak çıkması içimi soğutmadı” dedi. 

“Ne zaman meclise gelse aynı muameleyi görecek”

Özkoç’un meclise gelmemesi gerektiğini ifade eden Kiler “Siz o alçakça ifadeleri kullanacaksınız utanmadan sıkılmadan gelip meclis kürsüsüne çıkıp konuşma hadsizliğini kendinizde bulacaksınız. O gün geri duracak zaman değildi, o gün o hadsize haddini bildirecek zamandı ve Rabbim nasip etti sizden aldığımız güçle ona haddini bildirdik. O şahıs o insan müsveddesi bundan sonra inşallah o meclise gelmez. Ne zaman meclise gelse aynı muameleyi görecek, eksik olanı tamamlayacağız. Ama tezkere meclise geldi, dokunulmazlığı önümüzdeki hafta kaldırılsa, bizde mecliste zevkle elimizi kaldıracağız ve o alçağın, o vatan haininin milletvekilliğini düşüreceğiz bir daha meclise giremeyecek.” şeklinde konuştu. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Chp 4 yıl önce

Genelbaskaniniz ayni kelimeleri soylerken bisey yokta ayni sozler kendisine soylerken sorun oluyor oylemi

Avatar
Ahmet Vatanoğlu 4 yıl önce

bir milletvekili işte şu adam... yorum bu kadar...

Avatar
Ahmet Aydın 4 yıl önce

Kiler marketler zincirinin kurulduğu tarihlere bakın
Neden bukadar ateşli savunduğunu anlıyorsunuz

Avatar
Bitlis adına konusma 4 yıl önce

Vahit kiler yaptığından utanman lazımken tüm Bitlis adına yumruk atmışsin havası yaratiyor sen ve şakşakçıların sen bitlisi temsil etmiyorsun benim vekilimde değilsin.

Avatar
... 4 yıl önce

Utanmadan sıkılmadan anlatabiliyorsunuz ya helal olsun