Tatvan adayı Erol KESK bileşenleriyle bir araya geldi "Çalmayacağız, beraber yöneteceğiz"

BELEDİYE 13 (TATVAN) - DEM Parti Tatvan Belediyesi Eş Başkan Adayı Av. Mümin Erol Tatvan'da KESK bileşenleriyle bir araya geldi.
..
Erol Tatvan'da aralarında Bitlis KESK İl Dönem Sözcüsü ve TÜMBEL- SEN Bitlis Şube Başkanı İnan Akcan, EĞİTİM-SEN Bitlis Şube Başkanı Tahsin Düzyol, SES Bitlis İl Eş Başkanları Mahmut Yıldız, Şilan İldan ve TARIM ORKAM SEN Bitlis Şube Başkanı Emin Kurtye'nin de bluunduğu KESK'lilerle KESK Tatvan Temsilciliğinde bir araya geldi.
..
Kente dair sorun ve ihtiyaçların konuşulduğu toplantıda yaapılacaklar için istişarelerde bulunuldu.
..
"ÇALMAYACAĞIZ, BERABER YÖNETECEĞİZ"
..
Görüşmede Tatvan'ın kronikleşen sorunlarına dikkat çeken DEM Parti Tatvan Belediye Eş Başkanı Av. Mümin Erol, kaynakların yolsuzluk ve hırsızlıkla çarçur edilmediği sürece bütün sorunların üstesinden gelinebileceğini vurguladı.
..
Erol "Kentin ne yazık ki kronikleşen ciddi sorunları var. İmar, temizlik, içilebilir suya kolay erişim, bertaraf edilmesi gereken atıkların doğru yönetimi, kışın karla mücadele, yazın tozsuz, çukursuz yollar. Bu ve bunun gibi onlarca basit, çözülebilir ancak gayesi hizmet değil rant olanların çözmediği, çözmek istemediği, çözümsüzlükten rant elde ettiği sorunlar var. Bu sorunlar tarih olacak, bunun sözünü gönül rahatlığı ile verebiliriz. Çok katlı yapılarla imar kirliliği oluşturuluyor, yeşil alanlar yok ediliyor, Tatvan adeta beton yığını haline getirildi. Göreve geldiğimizde kentteki bütün paydaşlarla bir araya gelip, orta ve uzun vadeli imar planı oluşturacak, imar kirliliğine müsade etmeyecek yeşili önceleyen nefes alınabilir kaliteli yapıların inşasınının yolunu açacağız. Tatvan halkı belediye hizmetlerinden yeterince yararlandırılamıyor buna karşı bir kesim çıkar devşiriyor, ihaleler şeffaf yapılmıyor. Biz geldiğimizde STK'larımızın, odalarımızın ortaya koyacağı ortak akıl ve vizyonla, eleştiriye ve öneriye açık olacağız. Beraber yöneteceğiz, çalmayacağız." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.