Mesut Kaplan Tatvan Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

BİTLİS NEWS (TATVAN) *- Mimar Mesut Kaplan, Tatvan Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adayı oldu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Tatvan Belediye Başkanlığı için AK Parti Tatvan İlçe Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusu yaptı.

Mesut Kaplan Kimdir?

1986 yılında Tatvan'da doğan Mesut Kaplan ilk, orta ve lise öğrenimini Tatvan'da tamamladı. Muğla Üniversitesi Mimari Restorasyon ve Okan Üniversitesi Mimarlık ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerini dereceyle bitirdi.

Kendisine ait mimarlık firmasında bir çok farklı proje yöneten Kaplan, Tatvan Belediyesinde Sorumlu Proje Koordinatörlüğü, İmar Müdürlüğü bünyesinde Proje Denetçiliği ve Fen İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Siyaset dünyasına 2019 Yerel Seçimlerinde Tatvan Belediye Meclisi için Ak Parti'den kontenjan adayı olarak girdi.

Evli ve 2 kız çocuğu babası olan Mesut Kaplan halen Tatvan Belediyesinde mimar olarak çalışmaktadır. 

*Advertorial

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zelal 5 ay önce

Omurga önemli