Eş Başkan Adayı Erol kentteki mimar ve mühendislerle bir araya geldi

BELEDİYE 13 (TATVAN) - DEM Parti Tatvan Belediye Eş Başkan Adayı Av. Mümin Erol kentteki mimar, mühendis ve şehir plancılarıyla bir araya gelerek kentin sorunları ve yapılacak hizmetlerle ilgili istişarede bulundu.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı mimarlar, şehir plancıları, elektrik, makine, inşaat, jeoloji, jeofizik ve harita mühendislerinin meslek odaları temsilcileri ve üyeleri ile bir araya gelen Erol kentteki sorunlar ve gelecek dönemde yapılacak hizmetler konusunda istişarede bulundu.

Tatvan Belediye Eş Başkan Adayı Av. Mümin Erol toplantıda gelecek dönemde hayata geçirmeyi düşündükleri ve Tatvan tarihinin en büyük projesi olacak olan kent meydanı projesini de tanıttı.

EROL "PROJELERİMİZ İRADE BEYANIDIR, UYGULAMAYI BERABER YAPACAĞIZ"

Temel belediyecilik hizmetlerinin sorunsuz şekilde aksamadan yürütüleceğini ve bunun zaten rutin bir görev olduğuna dikkat çeken Erol kentin geleceğine dair yapılması planlanan hizmetlerin de kentteki bütün aktörlerle beraber karar vereceklerini vurguladı.

Erol "Bütün belediyecilik hizmetleri zaten rutin görevdir, bunlar zaten yürütülecek. Bunların dışında kentteki sorunların çözümü ve kentin geleceğine yönelik çalışmalar, hizmetler, projeler bizim her şeyden önce irade beyanımızdır. Biz bu kent için iyi olan şeyler yapacağız, bunu beraber yapacağız, aklın, bilimin ışığında, sizler gibi işin ehli olan insanlarla istişare edeceğiz, sorunları beraber çözeceğiz, hizmetleri beraber hayata geçireceğiz diyoruz. Örneğin bugün açıkladık, bir kent meydanı projemiz var diyoruz. Kentin bir meydana, büyük çaplı bir otoparka ihtiyacı var diyoruz, bunu çözeceğiz diyoruz. Bunu yaparken projesinde, planlamasında, hayata geçirilmesinde, uzun yıllar nasıl işlevsel olarak kullanılabilecek gibi detayları sizlerle kararlaştıracağız. Kent yeniden nasıl yaşanılabilir hale gelebilir, nasıl kişi başına düşen yeşil alan miktarı artırılabilir, nasıl depreme dayanıklı yaşam alanlarımız olabilir bunu hep beraber yapacağız. Bu konuda hepinize söz veriyoruz." dedi. ..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.