DEM Parti Tatvan Belediye Eş Başkan Adayı Mümin Erol oldu

BELEDİYE 13 (TATVAN) - DEM Parti'nin Bitlis ve ilçeleri için belediye eş başkan adaylarının belirleme süreçleri devam ederken Tatvan ilçesinde yapılan temayül oylaması sonuçları belli oldu.
..
Ön seçim iptal edilen Tatvan'da erkek eş başkan adayları için temayül yoklaması yapıldı.
..
229 delegenin oy kullandığı temayül yoklamasında 109 delegenin oyunu alan Av. Mümin Erol'un eş başkanlık adaylığının kesinleşti ancak parti tarafından resmi açıklamanın merkezi aday tanıtım toplantısında yapılacağı öğrenildi.
..
Tatvan Belediye Eş Başkanlığı için kadın eş başkan adayı ise merkezi atama ile belirlenecek.
..
Av. Mümin Erol Kimdir?

Mümin Erol 1981 yılında Bitlis'in Tatvan ilçesinde doğdu.
..
İlk ve ortaöğrenimini Tatvan'da tamamlayan Erol liseyi Bitlis Anadolu Öğretmen Lisesinde okudu.
..
Erol 2000 yılında yerleştiği Marmara Üniversitesi Hukuk Fakultesinden 2004 yılında mezun oldu.
..
2005 yılından 2021 yılına kadar Tatvan'da serbest avukat olarak çalışan Erol son iki yıldır da Mersin ilinde serbest avukat olarak çalışmaya devam etmektedir.
..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yılmaz 3 ay önce

Hayırlı olsun. Bu yiyici, yalaka, hırsız zihniyetten kurtulup halka, hakka dönüşün sözcüsü olursunuz inşAllah başkanım. Serkeftin ✌️

Avatar
Seydaoğlu 3 ay önce

Tatvana hayırlı olsun. Tatvan halkının hakkını hukukunu ayırım yapmadan gözetecek mütevazi kişilik bu işte. Bence öyle işler yapacak ki en az 20 yıl başkanlık yapacaktır. Bundan zerre şüphem yok. Başarılar.

Avatar
OKAN 3 ay önce

Tanıdığım en bilgili, görgülü, adil ,çok yönlü insandır kendisi..Tatvan halkı böyle bir baskana sahip olacağı icin cok sanslı.Hayatımda çok önemli bir yeri olan Tatvan a hayırlı olsun..

Avatar
Nurten Güngördü 3 ay önce

Sizin bize bi faydan olacakmı Bitlisli hemserim

Avatar
Vesile 3 ay önce

Tatvan çok gelişecek, size canı gönülden inanıyoruz. Ser xerê be✌️

Avatar
Mêşino 2 ay önce

Tatvan için iyi şeyler yapacağına inanıyorum kazanan Tatvan olacak Tatvan modern bir kent olacak buna inanıyorum Tatvanlı hemşehrilerim bu iyi bir fırsat hem genç hemde hukuk insanı mutlaka başarılı olur oylar dem partiye