DEM Parti Tatvan Belediye Eş Başkan Adayı Mümin Erol, gazetecilerle biraraya geldi

BELEDİYE 13 (TATVAN) - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Tatvan Belediye Eş Başkan Adayı Mümin Erol, basın mensuplarıyla kahvaltı programında biraraya geldi.

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki özel bir işletmede düzenlenen toplantıda gazetecilerle biraraya gelen DEM Parti Tatvan Belediye Eş Başkan Adayı Av. Mümin Erol, seçim çalışmalarını anlatarak, kentte yapılması gereken hizmetlerden bahsetti ve gazetecilerin sorularını cevapladı.

EROL "ÇALMAYACAĞIZ"

Halka hizmet için kullanılması gereken kaynakların doğru ve meşru olmayan bir şekilde harcandığına dikkat çeken Erol halka yapabilecekleri en büyük hizmetin, halka ait olana el uzatmamak olduğunu söyledi. 

Erol "Bizim en büyük vaadimiz, en büyük sözümüz, en büyük hizmetimiz halkın olana, halka ait olana el uzatmamak, çalmamak olacak. Gönül rahatlığı ile bunun sözünü verebilir, başımız dik alnımız ak bir şekilde yerine getirebiliriz. Bu olduktan sonra geri kalan herşey çorap söküğü gibi gelecek. Kent daha temiz olacak, musluktan su içilebilecek, yollar, kaldırımlar köstebek yuvası olmayacak. Halk hak ettiği hizmeti alacak. Bu iş aslında bu kadar basittir. Yeter ki niyet hizmet olsun, yönetime talip olanlarda hizmeti organize edebilecek kapasite ve yeterli bilinç düzeyi olsun. Biz kendimize güveniyoruz, halkımızın güvenine talibiz, siz de bize güvenin." dedi. 

EROL "HALKIMIZ DENENMİŞİ DENEMEYECEK" 

Son iki dönem belediye yönetiminin başarısızlığının yapılan değişikliklerle bir anlamda kabul edildiğini söyleyen Erol halkın denenmiş, iyi bir sınav verememiş ve başarısız olmuş zihniyeti tekrar tercih etmeyeceğine dikkat çekti.

Erol "Bu kentin son on yılı ne yazik ki usulsüzlükle, yolsuzlukla ve benzeri iddialarla geçti. Belediyenin gerek özkaynakları, gerek merkezi bütçeden gelen para gerekse de hibeler ve diğer bakanlıkların belediye üzerinden aktardığı paralar ile yapılan hizmetlere baktıktan sonra dönüp belediye borcu ile karşılaştırdığımızda karşımıza korkunç bir tablo çıkıyor. Kimseyi zan altında bırakmadan, iftira atmadan, ima etmeden direk soruyoruz; Nedir bu durum? Bu durumun sebebi beceriksizlik mi, yolsuzluk mu? İkisi de birbirinden beter. Son iki dönemde yaşananlar ortada, halkımız denenmişi denemeyecek. Halk doğru tercihi, biz doğru belediyeciliği yapacağız." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.