Bitlis Belediyesinde işçilerle toplu sözleşmesi imzalandı

BELEDİYE 13 (BİTLİS) - Bitlis Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu ve sürekli işçilerin yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı. 

İmzalanan sözleşme ile belediyede görev yapan işçiler için Hizmet-İş Sendikası ile mevcut yevmiyelerine %60 sosyal haklarına % 135 artış yapıldı.

Bitlis Belediyesi'nde düzenlenen törende, Başkan Tanğlay sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyerek "233 işçimizi kapsayan sözleşmemizi imzalamış durumdayız. 5yıllık belediye başkanlığım sürecinde çalışanlarımızı nasıl koruduysak bu sözleşmemizde de aynı şekilde koruduk. Bugüne kadar çalışanlarımız alacaklarını günü gününe tahsil etti. İnşallah bundan sonra da günü gününe tahsil edecekler. Bitlis ile alakalı gece gündüz demeden çöpünden tutunda suyunun tamirine kadar aklınıza ne geliyorsa her türlü hizmeti noktasında canla başla çalışıyorlar. Mesai arkadaşlarımızın alın terlerinin bir karşılığıdır. Hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.