Ak Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Tanğlay oldu!

BELEDİYE 13 (BİTLİS) - Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimlerde yarışacak 26 ilin belediye başkanı adaylarını açıkladı.
..
Başkan adayları açıklanan kentler arasında Bitlis de var.
..
Ak Parti'nin Bitlis belediye başkan adayı aynı zamanda mevcut belediye başkanı olan Nesrullah Tanğlay oldu.

Nesrullah Tanğlay kimdir?
..
Bitlis’te 17.10.1975’te dünyaya gelen Nesrullah Tanğlay, ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladıktan sonra, Bitlis Eren Üniversitesi Elektrik Bölümü’nü bitirdi. 1996 yılından bu yana ticaretle uğraşan Tanğlay, AKP’nin kuruluşuyla siyasi hayatına başlayarak mahalle yönetimi, gençlik kolları, belediye meclisi üyeliği, İl Yerel Yönetimler Başkanlığı, İl Sosyal İşler Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.
..
8 Şubat 2015’ten bu yana AKP’nin İl Başkanlığı görevini sürdüren Tanğlay, evli ve 3 çocuk babası.
..
2019 Yerel Seçimlerinde AKP’den Bitlis Belediye Başkanı olarak seçilen Tanğlay, 2024 yerel seçimlerinde de AKP’nin Bitlis adayı oldu.
..
Belediye başkan adaylığı açıklanan Tanğlay, Ak Parti Bitlis İl Başkanlığı tarafından organize edilen programla, 10 Ocak Çarşamba günü 13:30'da Muş Havaalanında kitlesel olarak karşılanacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahlat13 4 ay önce

Hep kazandı hep kazanacak hep kazanan olacak şimdi belediye başkanı sonrası milletvekilliği