banner91

Tatvan'daki mezarlıklar temizleniyor

BİTLİS NEWS (TATVAN) - İlçe genelinde bulunan mezarlıklarda hummalı bir çalışma başlatan Tatvan Belediyesi, bu kapsamda mezarlıklar içindeki yabani otları biçerek, gerekli temizlikleri yapıyor.

Temizlik çalışmaları kapsamında mezar temizliklerine ilk olarak ilçenin Karşıyaka mahallesinde bulunan mezarlıklardan başlayan belediye ekipleri, diğer mezarlıklarda da bakım ve temizlik çalışmaları yapacak.

Tatvan Belediyesi olarak düzenli olarak mezarlıklarda temizlik çalışması yapacaklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, çalışma kapsamında mezarlıkların hem otlardan arındırıldığını hem de çevre temizliği yapıldığını söyledi.

Çalışmanın ilçe genelindeki tüm mezarlıklarda yapılacağını kaydeden Başkan Geylani, “Tatvan Belediyesi olarak İlçemizdeki mezarlıklarda ot biçimi, mıntıka temizliği ve çevre düzenlemesine önem veriyoruz. Mezarlıklarımızın temizliği belirlenmiş program dâhilinde yapılıyor ve yapılmaya devam edecek. Mezarlıklarımızın tüm yollarını ve mezar aralarını temizliyoruz. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kabir ziyaretlerini gerçekleştirebilmesi için çalışmalar yoğun şekilde sürdürülmektedir. Çalışmalar kapsamında ekiplerimiz tarafından mezarlık alanları içerisindeki yabani otların kesilmesi ve temizliği, kurumuş, kırılmış veya devrilmiş ağaçların toplanması ve kesilmesi işlemlerini tamamlayarak mezarlık alanlarını daha güzel bir görünüme kavuşturuyor, görsel kirlilikten arındırılmış oluyoruz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.