banner91

Tatvan'da kilitli taş parke yol yenileme çalışmaları devam ediyor

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Tatvan Belediyesi tarafından kilitli parke yol yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Hidayet, Esentepe, Aydınlar ve Pınarbaşı Mahallelerinde devam eden yol yenileme çalışmaları seri bir şekilde devam ediyor. İlçemizin en büyük sorunu olan altyapının yenilenmesi ile tahrip olan yollar birere birer yenilenirken uzun yıllardır yol yenileme çalışması yapılmayan yollarda yaşanan sorunlarda gideriliyor.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani yaptığı açıklamada, “Havaların güzel gitmesi ile ekiplerimiz aralıksız bir şekilde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarımız yağışlar başlayana kadar devam edecek. Bu süreçte bizlere karşı anlayışlı davranan ve sabırla bekleyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.