banner91

Tatvan'da ‘El Sanatları Sergisi’ açıldı

BİTLİS NEWS (TATVAN) - El Sanatları Sergisinde, kursiyerlerimiz tarafından eğitim öğretim yılı boyunca hazırlanan el emeği göz nuru ürünler sergileniyor. 

Kursiyerler tarafından yıl boyunca hazırlanan ürünlerin sergilendiğini belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, sergi hakkında yaptığı açıklamada “ Belediye bünyesinde bulunan Kültür Sanat ve Spor Merkezi, Aile Destek Merkezi ile Halk Eğitim Merkezi kurslarına katılan kursiyerlerimiz tarafından eğitim öğretim yılı boyunca hazırlanan el emeği göz nuru ürünler burada sergilendi. Pandemiden dolayı kurslar bir süre kapalıydı. Uygun görülen zamanlarda ise, kurs hocaları ve kursiyerler tedbirler çerçevesinde titiz çalışmalar yürüttü. Emeklerinden dolayı kurs hocalarımıza ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sergide, Aile Destek Merkezi’nin 8 kursuna katılan 120 kursiyer, Kültür Sanat Merkezi’nin 7 kursuna katılan 100 kursiyer, Halk Eğitim Merkezi kurslarına katılan kursiyerler tarafından hazırlanan çok sayıda el işi ve el sanatları ürünleri yer alıyor.

Tatvan Halk Eğitim Merkezi binasında açılan El Sanatları Sergisi 7 Haziran 2021 tarihine kadar sürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.