Tatvan Belediyesi yaz etkinlikleri sona erdi

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Tatvan Belediyesi tarafından 27 Temmuz'da startı verilen etkinlikler Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve ilahi sanatçısı Emrah Güneş'in katılımıyla düzenlenen final etkinliğiyle tamamladı. Sosyal belediyecilik kapsamında ilçe sahilinde düzenlenen etkinlikle Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve ilahi sanatçısı Emrah Güneş ilçe halkıyla buluştu. Programa ilçe sakinlerinin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. 

 Program, ilk olarak Tatvanlı hafız Şükrü Canpolat’ın Kur’an tilaveti ile başladı. Kur’an tilavetinden sonra ünlü ilahi sanatçısı Emrah Güneş seslendirdiği ilahilerle izleyicilerin beğenisini topladı. Son olarak Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu tarafından sohbet programı gerçekleştirildi.

Program sonunda Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na, AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan, ilahi sanatçısı Emrah Güneş’e, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Korkmaz ise sunucu Muhammed Karabulut’a plaket takdim etti.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve ilahi sanatçısı Emrah Güneş'in katılımıyla düzenlenen final etkinliğiyle Tatvan Belediyesi tarafından 27 Temmuz'da startı verilen etkinlikler de tamamlanmış oldu.

Düzenlenen Programa Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Korkmaz, AK partiye Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan, AK Parti Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş, Tatvan İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş, Ak Parti Bitlis Gençlik Kolları Başkanı Doğan Daldagül, Ak Parti Tatvan Gençlik Kolları Başkanı Zafer Keserci, Tatvan Belediye Meclis üyeleri ve bazı kamu kurum ve kuruluşu müdürleri, STK temsilcileri ile Parti yöneticileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.