Tanğlay’dan Engelliler Derneği’ne anlamlı ziyaret

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, 3 Aralık Engelliler Günü sebebiyle Artık Saklanmak İstemiyorum Bitlis Engelliler Derneğini (ASİBED) ziyaret etti.

Engelliler Derneği yönetimine çiçek hediye eden Başkan Tanğlay, ayrıca taleplerini ve sorunlarını da dinledi. Ziyarete ilişkin konuşan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, "Engelli olmak hiçbir zaman eksiklik değildir ve eksiklik olarak görülmemelidir. Toplumun bütünlüğünü sağlamak için engelli kardeşlerimizin en büyük ve en önemli halka olduğunun bilincinde olmalıyız. Yapmamız gereken en faydalı hizmetlerden biri Bitlis'i, engelli kardeşlerimiz için kolay, yaşanır bir hale getirmektir. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Biz Bitlis Belediyesi olarak toplumsal birlik ve beraberliğin canlı kalması için elimizden gelen her türlü desteği göstermeye gayret ediyoruz. Hatta yeni yaptığımız yeni hizmet binasında engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla gelip gidebilecekleri şekilde dizayn ettik. Sadece bu gün değil, her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında, onların hizmetinde olacağız. Ben bu vesile ile yüreğinde engel tanımayan vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum." diye konuştu.

Artık Saklanmak İstemiyorum Bitlis Engelliler Derneğini (ASİBED) Başkanı Bayram Tutgaç şunları söyledi :’’Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay sadece bugün değil her gün yanımızda ve her konuda bize yardımcı olmaktadır. Yeni binamızın yer tahsisinde  onarım ve bakımında da bize destek sağlamıştır. Böyle bir günde bizi yalnız bırakmayıp ziyaretimize gelen başkanımıza teşekkür ederim .’’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.