banner91

“Büyük Bitlis Buluşmaları” başlıyor!

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Bitlis Belediyesi tarafından bu yıl birincisi, Bitlis’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıl dönümü ve 2019 yılının “Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı” olması münasebetiyle düzenlenecek olan “Büyük Bitlis Buluşmaları” etkinlikleri 5 Ağustos Pazartesi günü başlıyor.

Bitlis Gökmeydan’da düzenlenecek ve 3 gün sürecek olan etkinlik Kardeş Türküler konseriyle başlayacak.

Bitlis ve civar illerdeki vatandaşları 3 gün sürecek etkinliklere davet eden Bitlis Belediyesi Başkanı Nesrullah Tanğlay, etkinlikleri gelenekselleştirip her yıl aynı tarihte düzenleyeceklerine dikkat çekti.

Tanğlay “Bu yıl ilkini düzenleyeceğimiz ve adına ‘Büyük Bitlis Buluşmaları’ dediğimiz etkinlikleri gelenekselleştirip her yıl aynı tarihte kutlayacağız. Etkinlik tarihimiz Bitlis’in düşman işgalinden kurtuluşu tarihi olan 8 Ağustos’ta final yapılacak şekilde olacak. Bu yılın Prof. Dr. Fuat Sezgin yılı olması da etkinliklerimize ayrı bir güzellik katacak. Tanınmış ve sevilen grup ve sanatçıların sahne alacağı konserler, halk oyunları gösterileri, yöresel yemek yarışması, toplu sünnet şöleni gibi etkinliklerin yer alacağı programda hem Bitlis merkez ve ilçelerindeki hem de civar illerdeki vatandaşlarımızı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız. Önümüzdeki yıllarda da bu etkinliği dışarda yaşayan Bitlislilerin buluşma günü haline getireceğiz inşallah.” Dedi

Etkinlik programı için TIKLAYINIZ!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.