banner91

Bitlis’te kilitli parke yol çalışmaları devam ediyor

BİTLİS NEWS / BİTLİS - Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kentteki yol yapım, kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

Kentin tüm mahallelerinde başlatılan yenileme ve onarım çalışmalarında Hüsrevpaşa ve 8 Ağustos mahallelerinde de sona doğru yaklaşılıyor.

Alt ve üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam eden kentte bir çok mahallede sorun kalmadığına dikkat çeken Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay “Yaşanılabilir bir Bitlis inşa edeceğiz” sözünü hatırlatarak “Çalışıyoruz” dedi.

Tanğlay “Kentte alt yapı ve yol sorununu neredeyse sıfıra indirdik. Şuan da ekiplerimiz Hüsrevpaşa ve 8 Ağustos mahallelerinde kilitli parke yol çalışmalarını devam ettiriyor. Sezon bitmeden çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.