banner91

Bitlis Belediyesi yeni logosunu arıyor

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Yarışmada birinci gelen eser sahibine 7.500 TL para ödülü verilecek Yine yarışmada dereceye giren İkincilik 3.000 TL , Üçüncülük 2.000 TL,Dördüncülük 1.000 TL ve Beşincilik 1.000 TL ödül verilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay köklü tarihi ve kadim kültüründen aldığı güçle ve modern dokunuşlarla değişen ve gelişen Bitlis’in bir marka şehir olma yolunda ilerlediğine dikkat çekti.

Tanğlay “Çalışıyoruz, kentimiz ve halkımız için iyi işler çıkardığımıza inanıyoruz. Bitlis’imiz zaten köklü tarihi ve tarihi eserleriyle bir açık hava müzesi adeta. Medeniyetlere beşiklik etmiş olmasından gelen birikimle oluşan kadim kültürü ve muhteşem doğasıyla bir yeryüzü cenneti. Biz kentimizi seviyoruz ve sevdiğimiz için de her şeyin en iyisine layık görüyoruz. Marka ve kurumsal kimlik çalışmamızı da olabilecek en güzel şekilde yapmak için yarışma düzenleme kararı aldık. Bu yarışma sonucunda karar kılacağımız logonun Bitlis’i temsil eder nitelikte, tarihsel, kültürel ve geleneksel simgelerinin modern yorumunu içermesini istiyoruz. Yarışma ile oluşacak sinerji ve ortak akılla varılacak sonucun kentimize artı değer katacağına inanıyoruz.” dedi.

Yarışma başvurusu ve başvuru koşulları için gerekli bilgiler www.bitlis.bel.tr internet sitesinde yer almaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.