banner91

Bitlis Belediyesi 2019 faaliyet bültenini yayınladı

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Aktuel Medya Grup tarafından yayına hazırlanan bültende belediye tarafından sunulan teknik ve sosyal hizmetlere ilişkin bilgiler kamuoyuyla paylaşıldı.

Bitlis Belediyesinin 2019 yılı hizmetlerini değerlendiren Başkan Nesrullah Tanğlay, seçim beyannamesinde söz verdikleri projelerin yanı sıra bir dizi yeni proje hayata geçirdiklerini söyledi.

“Söz verdiklerimiz için çalışıyoruz” 

Seçim beyannamesinde 50 proje sözü verdiklerini  vurgulayan Başkan Tanğlay “Biz söz verdiklerimiz için çalışıyoruz. Halkımıza hizmet süresi içinde hayata geçirilmesi sözü verdiğimiz 50 proje ve hizmet süresinin sonunda altyapı, yol, su sorunu kalmamış, modern  ve aynı zamanda tarihi dokusu açığa çıkarılmış bir kent bırakma sözü vermiştik. Hizmet görevinin tarafımıza tevdi edilmesinin üzerinden 8 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen hayata geçirdiğimiz projeler, yürüttüğümüz hizmetlerle halkımızın karşısına alnımız ak, başımız dik çıkabildiğimize inanıyoruz. Halkımızın kendisine hizmetle mükellef olan belediyenin yaptığı işlerden haberdar olması gerektiğine inanıyoruz. Bu sebeple bütün birimlerimizin yürüttüğü hizmetleri  özel bir çalışmayla, sade ve abartmadan derleyip yayınladığımız bültenle halkımızın takdirine sunduk. Çok olumlu geri dönüşler aldık.  Çıktığımız hizmet yolunda, yaptığımız işlerin halkımız tarafından da takdir edilmesi ve memnun kalınması bizleri hem mutlu etmekte hem de moral ve motivasyonumuzu yükseltmektedir.”dedi. 

ONLİNE DERGİYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN
FOTO GALERİDE GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.