Başkan Tanğlay'dan videolu 3. yıl değerlendirmesi

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Başkan Tanğlay 3. görev yıldönümünde hayata geçirdikleri projeleri anlattığı kısa bir video yayınladı. 

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin üzerinden geçen 3 yılın ardından, seçimde yapma sözü verdiği projelerine ilişkin kısa bir değerlendirme yaptı. 

"AZ LAF ÇOK İŞ"

Seçim kampanyası yürüttükleri zaman 50 proje sözü verdiklerini söyleyen Tanğlay "Temel belediyecilik faaliyetlerinin maksimum düzeyde yürütülmesinin yanı sıra 50 özel proje sözü vermiştik. Çok şükür 3. yılımızda 37 projeyi hayata geçirdik. Aynı zamanda taahhütlerimiz arasında olmayan ama zaman içinde gelişen ihtiyaca binaen 6 farklı projeyi de tamamladık. Az laf, çok iş temel prensiplerimizden olduğu için, hizmetle geçen dolu dolu 3 yılı 2 dakikalık videoya sığdırdık. İyi seyirler." dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.