banner91

Başkan Geylani’den ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ mesajı

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında Tatvan´ımızın önümüzdeki süreçte engelli vatandaşlarımız için daha yaşanabilir bir yer haline geleceğine vurgu yaptı.

Engelli bireylerin topluma kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için büyük küçük herkesin yapabileceği bir şeylerin olduğunu söyleyen Başkan Geylani, "Engellilerin toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki engelleri kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur" dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün bir kutlama değil, farkındalık oluşturma günü olduğunu söyleyen Başkan Geylani, aynı zamanda her insanın bir engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğini vurguladı. Başkan Geylani, " Engelli vatandaşlarımız geleceğe umutla ve sevgiyle bakabilmeleri son derece önemlidir. Engelli vatandaşlarımız, toplumun gerçeği ve vazgeçilmez bireyleridir. Bizde onlar için çeşitli çalışmalar yürüttük yürütmeyede devam edeceğiz. Caddelerimizi, sokaklarımızı tamamen engelli kardeşlerimize uygun inşaa edeceğiz. Bu yüzden, bizlerin yaklaşımları da bu anlamda hassas olmalıdır. En büyük engel sevgisizliktir. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.