TÜRŞAD 3-1 yenerek liderliğini korudu

BİTLİS NEWS (ADİLCEVAZ) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1'nci Ligi'nde mücadele eden Adilcevaz Türkiye Şehit Aileleri Derneği (TÜRŞAD) Bitlis İsmail Eren Spor Kompleksinde karşılaştığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor'u 3-1 yenerek liderliğini korudu.

Bitlis'te İsmail Eren Spor Kompleksinde gerçekleştiren müsabakada Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor ilk seti 25-22 alarak 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalerında TÜRŞAD, 25-17, 25-17 ve son seti de 25-15 alarak maçtan 3-1 galibiyetle ayrılara liderliğini korumuş oldu.

Maç sonunda karşılaşmayı değerlendiren TÜRŞAD Başkanı Avukat Kadir Köstekçi, galibiyetten ve takımın genel başarısından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek destek beklediklerini söyledi.

Köstekçi "Kulübümüz Türkiye Voleybol 1. Ligi'nde mücadele ediyor. Geçen yıl yaşadığımız bazı sıkıntılardan kaynaklanarak play-off'ta kaybettik. Bu sene birçok anlamda daha tecrübeli olan ve hatadan ders almış olarak daha iyi bir takım kurduk. Çok iyi gidiyoruz. Geçen sene Erzin galibiyeti ile birlikte liderlik koltuğuna oturmuştuk. Bu sene de Şanlıurfa galibiyetli ile birlikte liderlik durumumuzu perçinlemiş bulunuyoruz. Bu anlamda bizi destekleyen yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz. Hedefimiz bu sene şampiyon olmak ve Nisan ayında kupayı Bitlis'e getirmektir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.