Mesele kokain değil, pudra şekeri hiç değil, bu zenginleşmenin, konumlanışın hikayeleri...

bir arkadaşının anlatımıyla;

Kastamonu’da liseden terk sıradan bir gençmiş bu yiğit. AKP belediye başkan adayının seçim bürosunda çalışmış bir AKP milletvekilinin referansıyla. Seçim kazanılınca da işe başlamış belediyede. 

Asıl hikaye de burada başlamış zaten. 

Önce müdür, sonra özel kalem müdürü, daha sonra da genel merkezde danışman pozisyonu...

Çözülmesi gereken küçük sorunlar ve ihaleler hep bu yiğidin kapısından geçmiş tabi.

Sonrası ver elini atlar, katlar, yatlar, paralar...

Eski, bozuk bir arabadan milyonluk jiplere diye özetliyor arkadaşı hikayeyi...

Kürşad diyorki, iki yıl önceydi, pudra şekeriydi o kokain değil, e peki neden gözaltı neden, haftada bir denetimli serbestlik cezası, neden AKP işten attı çocuğu?

Resmen mağdur oldu Kürşad, bu zulümler ne zaman bitecek ????

Neyseki Kürşad yalnız değil getirgeçli götürgeçli işlere el atacak diğer mazlum Kürşad'lar var davayı omuzlayacak...

Ama Nesrin Baytok vakasını da unutmayalım, 1990'larda kitap pazarlamacısı olarak girdiği SHP Genel Merkezinde Kafkas kökenli olmansının da verdiği avantajla tutunmuş, Deniz Baykal tarafından keşfedilmiş, sekreter, özel kalem yapılmış, sonrasında 2007'de Ankara milletvekilliği ve en son Baykal ile 2010 yılında ünlü seks kaseti hikayesi ile hazin son...

Buradaki yükseliş hikayeleri ve Baykal'ın sonraları HDP desteği ile CHP tarafından 2015'de TBMM Meclis Başkanlığı adayı yapılması ve en son 2018 seçimlerinde felçli olmasına rağmen yine Antalya milletvekili yapılması ana muhalefet partisi CHP tarafından vs...

Mesele ne Kürşad ne de Nesrin?

Bu sistem, bu düzen nasıl değişir?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.