banner91

Güroymak’ta silahlı kavga 1 kişi öldü 3 kişi ağır yaralandı

BİTLİS NEWS / GÜROYMAK - Olay bugün saat 14:00 sıralarında Güroymak ilçesine bağlı Şenova mahallesindeki ilçe otogarında meydana geldi. Daha önce  aralarında bulunan husumet nedeniyle Pilatin aileleri arasında çıkan tartışma kısa sürede silahla kavgaya dönüştü. 

İlçeye bağlı Çıtak köyünden gelen baba Cemil Pilatin ve oğulları Mehmet ile Harun Pilatin şehir dışından gelen ve daha önce  aralarında  husumet bulunan amca Cedih Pilatin ile karşılaştı. Çıkan tartışma silahlı çatışmaya  dönerken kavgada ağır yaralanan Harun Pilatin'in (23) yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Silahlı kavgada yaralanan Cemil Pilatin ve oğlu Mehmet Pilatin tedavi için hastaneye kaldırılırken amca Cedih Pilatin'in ise yaralı olarak olay yerinden kaçtığı  öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.