BİGACEM’den İl Sağlık Müdürlüğü’ne ziyaret

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - BİGACEM Başkanı Sinan Aygül, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bitlis İl Sağlık Müdürü Demiray'ı ziyaret etti.

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sinan Aygül, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emine Kübra Dindar Demiray'ı ziyaret etti.

BİGACEM Başkanı Sinan Aygül’ün cemiyet çalışmaları ve ilde çalışan gazetecilerin durumuna ilişkin bilgi verdiği ziyarette sağlık çalışanlarının sorunları ve kentte çalışan gazeteciler ile sağlık personellerinin daha koordineli çalışabilmesi için yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bitlis İl Sağlık Müdürü Demiray “Basınla ilişkileri önemsiyoruz. Kurumsal olarak geliştireceğimiz ilişkilerle daha sağlıklı bir karşılıklı iletişim kanalı oluşturacağımıza inanıyoruz.” diyerek basın mensuplarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.