BEÜ öğrencisi Korkmaz, dünya şampiyonasında gümüş madalya kazandı

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Bitlis Eren Üniversitesi'nin gururu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Gamze Korkmaz, 29 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Muay Thai Dünya Şampiyonası U-23 bayanlar 45 kilogram kategorisinde büyük bir başarıya imza attı.

Gamze Korkmaz, Hindistanlı ve Filipinli rakiplerini yenerek dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, bu büyük başarıyı kutlamak amacıyla Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Hazar ve şampiyon olan öğrencimiz Gamze Korkmaz’ı makamında ağırlayarak plaket takdim etti. Rektör Elmastaş, Gamze Korkmaz'a bundan sonraki süreçlerde Üniversite ve Ülke adına spor arenasında temsil etmesi için her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını belirtti.

Elmastaş: "Bitlis Eren Üniversitesi olarak bu gururu yaşatan öğrencileri tebrik ediyor ve Gamze Korkmaz'ın başarılarının devamını diliyoruz. Genç yeteneklerin uluslararası arenada ülkemizi temsil etmeleri, hem üniversitemiz hem de ülkemiz için büyük bir önem arz etmektedir. Gamze Korkmaz gibi örnek sporcuların genç nesil için ilham kaynağı olmalarını umuyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.