Ovakışla’da HDP seçim bürosu açılışına yoğun ilgi

BİTLİS NEWS (YEREL SEÇİM) - Seçim çalışmalarına  devam eden Halkların Demokratik Partisi, (HDP) Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Ovakışla (Pirxus) beldesinde seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

Yoğun katılımla gerçekleşen büro açılışına, Eşbaşkan adaylarının yanı sıra,  yüzlerce yurttaş katıldı. Ellerinde HDP bayrakları ile Ovakışla Meydanı’nı dolduran kitle, burada uzun süre halay çekti. Büro açılışından sonra, HDP’nin Ovakışla (Pirxus) Eşbaşkan adayları Sariye Yılmaz ve Baran Turan ile büro açılışı için davet edilen HDP’nin Muş Belediye Eşbaşkan Adayı Sırrı Sakık, kısa birer konuşma yaptı.
 
HDP’nin Ovakışla Eşbaşkan adayları Sariye Yılmaz ve Baran Turan, kitleyi selamladı. Eşbaşkanlar daha sonra, HDP’nin tutuklu yönetici ve üyelerini selamlayarak, HDP’ye yapılan siyasi soykırıma karşı en güzel cevabın 31 Mart yerel seçimlerinde verileceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 5 yıl önce

Her Biji