Cemal Taşar ‘Dedikoduların hepsi uydurma, iftira, fitne ve yalandır’

BİTLİS NEWS (YEREL SEÇİM) - Tatvan’da özel bir restaurantta düzenlenen programa, AK Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ile Vahit Kiler ve AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan ve AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani katıldı.

AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani, sorumluluklarının her zaman bilincinde olduklarını ifade ederek şöyle dedi. “Uzun süredir sahadayız. İnsanların yaklaşımı çok iyi. Projelerimizle Tatvan’ı 5 yıl sonra çok farklı bir konumda göreceğiz" dedi.

Tatvan Belediyesi’nin AK Parti yönetiminde olmadığı dönemlerde ilçeden huzursuzlukların yaşandığını hatırlatan AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu da, yaptığı konuşmasında "Çocuklarımızın geleceğinin sağlam olacağı bir Tatvan’ın emin ellerde olmasını istiyoruz” dedi.

Kiler, ‘16 Yılda 12 milyar lira yatırım getirdik’

2002 yılından bu yana geldikleri her seçimde halktan büyük destek bulduklarını ifade eden AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ise, "Son 16 yılda AK Parti iktidarı boyunca bu şehre 12 milyar lira yatırım getirdik. Yollarımızı yaptık, hastanelerimizi, okullarımızı, üniversitemizi, fakültelerimizi, polis okulumuzu yaptık ve sayamayacağımız çok sayıda projeleri hayata geçirdik" şeklinde konuştu.

Cemal Taşar ‘Ortalıkta dolanan o dedikoduların hepsi uydurma, iftiradır, fitne ve yalandır’

Tatvan’a bir sevda borcu olduklarını ve hizmet etmek adına yola çıktıklarını kaydeden Ak Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar da, şöyle konuştu;

"Tatvanlı kardeşlerimiz bizi bilir, biz Tatvan’ı biliriz. Her şeyden önce Tatvan’ı yaşanabilir bir yer haline getirmemiz lazım. Bu nedenle önce huzur ortamı diyoruz. Tatvanlı kardeşlerimizin, esnaflarımızın sabah evden çıktıklarından, akşam eve gidişlerine kadar ailelerinin, çocuklarının kaygı içinde yaşamalarını istemiyoruz. Ayrıca şu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. Son zamanlarda ortalıkta bir fitne, fesatlık dolanıyor. Vay efendim şu aile için şunlar düşünülmüş, bu aile için şunlar söylenmiş ve benzeri dedikodular. Çok değerli Tatvanlı kardeşlerim, ortalıkta dolanan o dedikoduların hepsi uydurma, iftiradır, fitne ve yalandır. Ben Tatvan’daki herkesi çok seviyorum ve ilimizdeki ve ilçemizdeki herkese eşit mesafedeyim. Gücü yetmeyen, proje üretemeyen, bu memlekete hizmet için yarışa giremeyenler kahve köşelerinde fitne ve fesatlığa başlamışlar. Sağduyulu ve çok değerli Tatvanlı kardeşlerim, ne olur bu tür şeyleri elinizin tersiyle itin. Gerek şimdi ve gerekse akşam, başımızı yastığa koyduğumuzda şöyle bir düşünelim, bu gelip bizi kandırmaya çalışanlar bize ne vaat ediyor, bize ne söylüyor” diye sözlerini sürdürdü.

Toplantı sonrası, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Ak Parti Tatvan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi ve çarşı merkezinde esnaf ziyaretleri yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baran 5 yıl önce

Allah aşkına cemal bey kaç ünüversıte bitirdi bi sorun ya üç ünüversite bitirdiğini söylüyor oysa küllüyen yalan hiç bir fakülte den mezun olmamış yani gidip okumamış dışardan iki diploma almış fakülte diplomasını öğretmenlığınıde 2 yıllık van enstütüsünden almış birde diyor bana nasib olan kimseye nasib olmamış üç fakülte bitirmişim ben diyor müfettişlik diplomasınıda dışardan almış yani okulunu okumadan

Avatar
esnaf 5 yıl önce

yalan atıyorsunuz. yatırım yapmislarmiş. sadece en küçük örneği; tatvan sokaklarına bakın yeter. Allah bu milletin hakkini alır insAllah siz ve sizin gibilerden. öyle söylenecek çok şey varki? ama ne fayda;

Avatar
Mehmet Koyuncu 5 yıl önce

Vahit Kiler Bitlis'e bir çivi çakmamış biridir. Sadece kendi mallarına ve mülklerine daha da fazla katmak için vekilliği kullanan zayıf bir siyasetçi. Erenler Bitlis'e bin kat daha fazla şey yaptı. Bitlisliler kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor. 31 Mart'ta o Kayyum gidecek !

Avatar
Tatvanli 5 yıl önce

Keşke biraz dürüst olsaydınız huzurdan bahsediyorsunuz huzursuzluğu siz getirdiniz memlekete kendi çıkarlarınız için ayrıştırma politikası yürütüyorsunuz ben bir ak partili olarak şunu diyorum yine projelerden bahsediyorsunuz dört yıl burda yapılan usulsüzlükleri hicmi gormediniz duymadınız sadece size bir örnek vereyim sergi salonu adı altında yapılan büyük yatırımın kimlere düğün salonu olarak verildiğinde ıyi biliyorsunuz daha buna benzer cafe ve yer kapmaca planları bunlarida biliyorsunuz ve halla hizmet ettiğinizi düşünüyorsunuz keşke bu dört yıl zaman içinde cumhurriyet caddesini koruyabilseydiniz dört yılda bir sıcak asfalt dökemediniz güzelim tatvanin çehresi bozuldu hicmi akşam dışarda dolaşmıyorsunuz karanlık ve çöp lerle dolu zaten kar temizliği sıfır ve yeni projelerden bahsediyorsunuz ve bunuda hatırlatayım size koruma ordusuyla gezdiğiniz süre içinde kimse size oy vermeyecek insan kendi halkından korkar mı sizin bizden ne farkınız var çokmu kanınız kırmızı sadece oy istemek için mi burdasınız m emin geylani sevilen bir arkadaşımız insAllah oda bazı insanlar tarafından harcanmaz diyeceğim çok şey varda gerek duymuyorum siz herseyi en iyi bilensiniz ama bi ders cikacak size otuzbir mart akşamı.

Avatar
Serhat 5 yıl önce

Söylerken kendi diye inanmiyor dedigine aciklamasindan belli bide milletemi yutturacaksin cemal bey

Avatar
Tatvan mutkili terni 5 yıl önce

Şerefli namuslu mutkili sana gereken cvp verecek kocerleri saymıyorum. Onlar zaten adam gibi adam kim kimi bitirir bizi bitirecekmiş

Avatar
tatvanlı 5 yıl önce

şexım iyi çayı götürüyor bazılarıda resim çekılırken neden se kafalarını eğmişler gizliyorlar sizi gidi siziiiiii