Bitlis ve ilçeleri seçim anketi sonuçları!

BİTLİS NEWS (YEREL SEÇİM) - Mart 2019 yerel seçimlerinde yarışacak olan siyasi partilere dönük yapılan anket sonuçlandı. 

Aday isimleri açıklanmadan önce yapılan son anket olan ve seçenekler arasında siyasi partilerin yer aldığı ankette 3 bin 979 oy kullanıldı. 

Anket sonuçları şöyle;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kurtıkanlı 5 yıl önce

admın hdplı opldugunu bukadarda bellı etmee

Avatar
Tatvanlı 5 yıl önce

Secim sonuclanmis haberimiz yok

Avatar
Hizan 5 yıl önce

Ben sürekli takip ediyorum bu bitlis newsi daha bir dogru haber paylastigina sahit olmadim isleri gücleri hdp yi ön plana cikarmak halbuki hizan bu sefer ak parti kesin kazanacak

Avatar
Hasan 5 yıl önce

Ak parti hizanda vAllahi kazanmaz ama üçüncü gelir

Avatar
Mutkili 5 yıl önce

Akp adayına sormak gerekir.şu ana kadar mutki neden geri bırakıldı.yıllardır mutki en geri kalmış bir ilçe.üstelik şehire en yakın ilçe olmasına rağmen.mutkide insanların başını sokacak evi yokken ikiz kule dikmek insanlığın neresinde yazar.ailece belediyeyi yıllardır yönettiniz ikiz kule dikmek için mi?

Avatar
Hakan 5 yıl önce

Ak parti hizand 3 parti dir yemin de içerim

Avatar
Reşo 5 yıl önce

Her yerde ve her zaman hdp makarnacilari sandiga gomeriz

Avatar
Motkan 5 yıl önce

değerli yorumcumuz, tüm görüşlere eşit mesafede durmakla birlikte; küfür, hakaret, aşağılama vb. içeren, toplumsal hassasiyetleri zedeleyici nitelikteki yorumları yayınlayamıyoruz. i̇lginize teşekkür ederiz. saygılarımızla!