Ak Parti Tatvan adayı Geylani, ev davetini geri çevirmedi

BİTLİS HABER (YEREL SEÇİM) - AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani tarafından yazılan mektuplar tek tek okunarak istekler, şikâyetler ve ihtiyaçlar not edildi.

Mektuplar arasında AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani’yi evine davet eden Selahattin Aytekin’in isteğini geri çevirmedi. Selahattin Aytekin’i telefon ile arayan Geylani, Karşıyaka Mahallesindeki evini ziyaret etti. 

Selahattin Aytekin, Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani’nin kendisini arayınca çok mutlu olduğunu ifade ederek, ‘Sağ olsunlar yazdığım mektuba cevapsız kalmadılar. Hemen arayıp ziyaret etmek istediklerini söylediler. Buraya gelmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim’ dedi.

AK Parti Tatvan Gençlik Kolları Başkanlığı’nın yaptığı ‘Başkana Mektup’ etkinliğinde yazılan bütün mektupları okuduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Geylani, yazılan bütün talep, şikâyet, öneri ve davetleri not defterine kaydettiğini söyledi.

Geylani sözlerinin devamında, ‘Bu etkinlik ile ulaşamadığımız insanlar bize ulaşıyor. Bize gönlünden geçenleri yazıyorlar. Biz her platformda halkımıza ulaşmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Selahattin Aytekin kardeşimiz yazdığı mektup ile bizi evine davet etti. Biz de kendisinin bu davetine kayıtsız kalmadık. Aytekin ailesine bu güzel karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Selahattin Aytekin’in çocukları ile bir süre ilgilenen Geylani, çocuklar ile hatıra fotoğrafı çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.