Ak Parti'li Geylani, "Tatvan büyük bir dönüşüme hazır olsun"

BİTLİS NEWS (YEREL SEÇİM) - Belediye Başkan Adayı Geylani yaptığı açıklamada, ‘Tatvan bölgenin Nazar Boncuğu konumunda bir ilçe. Belediye hizmetlerini tüm mahallelere eşit şekilde yayacağız. Her kesimin taleplerine önem vereceğiz. Mahallelerimizdeki eksikleri biliyoruz. İnşallah biz bugüne kadar yapılan çalışmaların üzerine daha fazla hizmet yaparak Tatvan’ı her yeriyle bir vitrin şehrine çevireceğiz’ dedi.

"Altyapı sorununu hızlı bir şekilde çözeceğiz"

Geylani, ‘Tatvan’ın alt yapı çalışmalarının belli bir bölümü tamamlanmış durumda. Öncelikli hedefimiz bu alt yapı çalışmalarını hızlı ve kontrollü bir şekilde tamamlamak olacaktır. Doğalgaz, kanalizasyon, içme suyu ve bunun yanına sulama suyu şebekesini de yapacağız. Biliyorsunuz ki içme suyu ile bahçe sulaması yapıldığı için yazın su kesintisi sorunları oluşuyor. Biz bunu sulama suyu hattı ile çözeceğiz inşallah’ diye sözlerini sürdürdü.

"Birlikte yönetim anlayışı ile hizmet edeceğiz"

Belediyenin artık belli bir anlayışın değil, gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine herkesin dâhil olduğu bir anlayış ile yönetileceğini ifade eden Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani, ‘Mahalle meclisleri kuracağız. Bu meclislerimiz ile rutin olarak aylık veya iki aylık sürelerde toplanacağız. Mahalle meclis toplantılarımızı belediyede değil mahallelerimizde yapacağız. Mahallelerimizin sorunlarını yerinde görüp inceleyeceğiz. Çalışmalarımızı bu toplantılar sonucunda hızlı ve etkili bir şekilde yapacağız’ söyledi.

"Sokak yenileme ve iyileştirme çalışmaları yapacağız"

Hizmet noktasında Tatvan’ın her karış toprağına dokunacaklarını belirten Geylani, ‘Hepimizin de gördüğü gibi sokaklarımız kullanışlı değil. Bütün sokaklarımızda yol asfaltlama, kaldırım, peyzaj, temizlik ve ışıklandırma çalışmaları ile yenileme ve iyileştirme çalışmaları yapacağız. Yapacağımız çalışmalar ile sokaklarımız daha modern ve kullanışlı hale gelecek’ belirtti.

"Projelerimiz her kesime hitap ediyor"

Son olarak Geylani, ‘Uzun süredir üzerinde çalıştığımız projelerimizi çok yakında tanıtım toplantısı ile duyuracağız. Projelerimiz sadece hizmet odaklı projeler değil. İstihdam ve Turizm odaklı projeler de var bunların içinde. Bu projeler ile Tatvan büyük bir sıçrama yaşayacak. Buradan şunu çok rahat söyleyebilirim ki, Tatvan büyük bir dönüşüme hazır olsun’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.