Ak Parti'li Geylani basınla bir araya geldi
BİTLİS NEWS (YEREL SECİM)- Ak Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani, Tatvan'da çalışan basın mensuplarıyla kahvaltıda biraraya geldi. Ak Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan, İl Genel Meclisi Başkanı Cemalettin Kinç ve ilçe yöneticileri katıldı.

Toplantıda Ak Parti İl Başkanı Günceoğlu, İlçe Başkanı Sayılgan ve Belediye Başkan Adayı Geylani kısa birer konuşma yaptılar.

Konuşmasında kentin sorunlarına değinen ve yapmak istedikleri bir dizi proje olduğunu dile getiren Geylani "Tanışma amaçlı düzenlediğiniz bir toplantı bu. Daha sonra projelerimizi ve yapmak istediklerimizi ayrıntılı bir şekilde paylaşacağız. Kentin sorunlarını halka sormamızın yanı sıra ilçede görev yapan gazeteci arkadaşlarımızla da istişare etmek istedik." dedi.

Konuşmaların ardından toplantı soru cevaplarla devam eden sohbetle son buldu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.