Ak Parti adayı Geylani 10 Mart'ta projelerini açıklıyor

BİTLİS NEWS (YEREL SEÇİM) Ak Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani’ni proje tanıtım toplantısı 10 Mart Pazar günü yapılacak.

Belediye Başkanlığını devraldıktan sonra gerçekleştireceği projelerini pazar günü saat 13:30’da Tatvan Belediyesi Fuar Sergi ve Kongre Binası’nda tanıtacak.

Tatvan’a yeni bir vizyon kazandıracaklarını belirten Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani sözlerini şöyle sürdürdü, ‘Tatvan’ımızı daha güçlü ve daha güzel günlere ulaştırmak için çıktığımız bu yolda projelerimizi 10 Mart Pazar günü Fuar Sergi ve Kongre Binası’nda saat 13:30’da tanıtacağız. Bu projelerimizin üzerinde yaklaşık 1 aydır çalışıyoruz. 55 projemiz var. Bu projeler ile Tatvan’da büyük bir dönüşüm ve gelişim olacak” dedi.

AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani, ‘Tüm halkımızı proje tanıtım toplantısına davet ediyoruz’  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cihan01 5 yıl önce

Ben tatvan doğumlu biri olarak üç mahlede yukarda yamaçı eritilip insan yaşam alanına dö üştürülmesi tatvana yapılacak en büyük yatırım olarak görürüm

Avatar
Başarılar 5 yıl önce

Başarılar diliyorum yolunuz açık olsun