2018'in sürpriz otomobil modelleri

BİTLİS NEWS - 2018 otomotiv sektörünün kendini epeyce yenilediği bir yıl olacak. Aslında geçen iki yılın dizel sorunları ve yakıt ekonomisi ile ilgili problemleri bir de SUV araç talebinin bitmek bilmeyen açlığı markaları değişiklik yapmaya itti. Peki, bu yıl hangi modeller yenilendi, hangi otomobiller makyajlandı ve ilk defa göreceklerimiz hangileri...

2018 Bentley Modelleri

Dünyanın en lüks otomobil üreticilerinden biri olan İngiliz devi Bentley, yeni nesil Continental GT ile karşımıza çıkacak. Bu yıl mart-nisan arası Türkiye'de de satışa sunulacak olan otomobil, bir şıklık ve lüks abidesi. 8 ileri otomatik vitesli çift kavramalı şanzıman, 635HP güç ve 900Nm tork, yeni Bentley Continental GT'de ilk dikkat çekenler. 0'dan 100km'ye 3,7 saniyede ulaşan araç, yakıt tüketimi alışkanlığını da selefine göre iki litre azaltmış. Ayrıca Bentley markası bir de SUV otomobil üretti ve kulağa adeta Türkçe bir isim gibi gelen, Bentayga adlı bu model yazın satışa çıkacak.

2018 Citroen Modelleri

Fransız PSA'nın güçlü markası Citoen, makyajlı C4 Cactus  modelini Nisan gibi Türkiye'ye getirecek. Yeni Citroen C4 Cactus'ün ilk dikkat çeken özelliği ise Airbump adlı plastik korumalığın kaldırılmış olması. Ayrıca kademeli hidrolik yataklı süspansiyon sistemi ile çok dengeli bir sürüş sağlanmış. Makyajlı C4 Cactus dizel seçeneği var mı diyorsanız; 1.2 litre 110HP benzinli ve dilerseniz de 1,6 100Hp dizel motor seçeneği olacak.

Citroen Berlingo'nun makyajlı halini de bu yıl yollarda göreceğiz. İlk Berlingo modeli 2008'de yola çıkmıştı.

2018 Dacia Yenilikleri Neler?

SUV otomobilde ulaşılabilir fiyat denilince akla hemen Dacia markası geliyor. Dacia Duster ise gerçekten çok kullanışlı, ekonomik ve geniş bagaj hacmi sunan bir SUV seçeneği oldu. Kim ne derse desin; araç, hedeflediği pazarda başarılı. Yeni Duster mart ayında satışa çıkacak. 2018 Dacia Duster hem benzinli hem dizel seçeneği sunuyor. hatta 2 benzinli ve 2 de dizel motor seçeneği var. Dacia'nın otomatiği var mı soruları sonunda yanıt buluyor ve 1,5 litrelik dizel Duster modelinde otomatik şanzıman seçeneği de var.

Fiesta'nın 2018 Sürprizleri Bitmiyor!

Geçtiğimiz günlerde makyajlı Fiesta modelini görmüştük. Ford markasının küçük sınıf şehir otomobilleri segmentindeki çok başarılı sonucu olan Fiesta ülkemizde de çok seviliyor. Özlelikle ikinci el Fiesta ilanları kategorisinin her zaman beklenen ilgiyi gördüğünü eklemek gerek. Gelecek günlerde Fiesta Active ve Fiesta ST versiyonlarını göreceğiz.

Ford markasının Türk tüketiciye bir sürprizi de Ford Ecosport modeli yakında ülkemizde satışa çıkacak. Bunlara ek olarak makyajlı Custom, Courier ve Conneckt de bu yıl yola çıkacak.

Ford Focus'un makyajlı hali ise merakla bekleniyor. 3 nesil makyajlı Focus da önce Detroit Otomobil Fuarından tanıtılacak ardından da ülkemizde satışa çıkacak.

Kaynak: Arabam.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.