banner91

TOBB Genç Girişimciler Kurulu’ndan Bilal Adabağ’a destek

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Bitlis Başkanı Bilal Kardoğan, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) seçimlerinde , Başkan Adayı Bilal Adabağ’ı desteklediklerini açıkladı.

Açıklamasında ticaret odalarının önemine dikkat çeken Kardoğan işin ehline verilmesi gerektiğini vurguladı.

Kardoğan “Ticaret odalarının kent ekonomisine yadsınamaz bir katkısı olduğu ve ekonomik anlamda kentin kaderine yön verebilecek bir konuma sahip olduğu aşikardır. Hal böyle iken kanaatimizce böylesi bir kurumu emanet edebileceğimiz ekibin teorik, teknik ve pratik anlamda bu yükü taşıyabilecek donanıma sahip olması gerekmektedir.

Cumartesi günü yapılacak seçime salt yönetim belirleme seçimi olarak bakılmamalı aksine memleketin kaderini az ya da çok etki edebilecek, memleketimiz her platformda layıkıyla temsil edebilecek liyakatli insanlara memleket adına yetki verme seçimi olarak görülmelidir.

Bu anlamda Bilal Adabağ ve ekibini gerek bugüne kadarki çalışmaları ve gerekse de vizyoner kişilikleri ile memleketimiz için, bizce, hayati öneme sahip bu görevi layıkıyla yerine getirebileceklerine inanıyoruz. Bu sebeple tüm ticaret odası üyeleri sandığa giderken feodal ve kişisel çekişmeleri, ön yargıları, dedikoduları ve manipülasyonları dikkate almadan kentimiz için en doğru olanı yapmaları ve işi ehline vermeleri konusunda gerekeni yapacaklarına inanıyoruz. Tatvan seninle, gençlik seninle Bilal Adabağ diyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.