Tatvan Fettah Aksoy için 'HAYIR' dedi!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Ak Parti Genel Merkezinin geçtiğimiz günlerde belediye başkanlarına dönük 'tele-sms' yöntemiyle yaptırdığı anketinde sorulan "Tatvan İlçe Belediye Başkanını başrılı buluyor musunuz?" sorusuna yüksek oranda 'HAYIR' cevabı verildiği öğrenildi.

Parti genel merkezinin yüzyüze yapılan anketlerde manipülasyonların önüne geçemediği için bu yönteme başvurdukları belirtildi. Yapılan anketin sonuçlarına dair herhangi bir açıklama henüz yapımkazken sosyal medya platformu Facebook'ta takipçi sayısı 40 bini bulan Tatvan Sayfası adlı bir sayfanın 'Ankete verdiğiniz oyların sonuçlarını paylaşmak isteyen göndersin yayınlayalım' şeklindeki yayını üzerine sayfaya binlerce hayır oyu verilen ekran görüntüsünün gittiği açıklandı.

Tatvan Sayfası adlı sosyal medya sayfası anket sonuçlarına dair, takipçileri tarafından gönderilen yüze yakın ekran görüntüsü paylaştı.

Menteş 'Anketi biz yaptırıyoruz, kimin ne oy verdiğini biliyoruz'

Öte yandan ankete ilişkin olumsuz cevapların çok olduğu yönünde söylentiler yayılırken Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş'in hayır oyu verdiğini söyleyen bir vatandaşı arayarak 'O anketi biz yaptırıyoruz, kimin evet kimin hayır dediğini görüyoruz, niye hayır diyorsun' şeklinde tepki gösterdiği iddia edildi.

Konuya ilişkin Bitlis News'e ulaşan ilgili vatandaş "Ben Tatvanda ak partili aktif biriyim. genel merkezimizin yaptırdığı ankette HAYIR oyu kullandım. Etrafımdakilere de bu yönde oy kullandığımı söyledim. Birileri bunu Baki Menteş ve Fettah Aksoy'a söylemiş. Baki Menteş beni arayarak 'O anketi biz yaptırıyoruz kimin evet kimin hayır dediğini görüyoruz. Sen nasıl hayır dersin' şeklinde tepki gösterdi. Zorla evet dedirtmeye çalışıyorlar." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
he valla 6 yıl önce

milyon tane oyum olsa bi tanesini bunlara vermem

Avatar
hayır 6 yıl önce

hayır hayır hayır

Avatar
ah ahhh 6 yıl önce

ah ahhh bazı şeyleri konuşmak istiyor insan ama yine lanet olsun diyorsun

Avatar
sinan beye 6 yıl önce

sinan kardeş ben **** **** görüşelim mutlaka önemli belgeler var elimde. üstü örtülen bir soruşturmayla ilgili. tatvan halkının bunu görmesi lazım.

Edit: Görüşelim kardeş :)

Avatar
Bülent 6 yıl önce

Ak Partiye yıllarca emek vermiş birisi olarak partimizin Tatvan belediyesine müdahale etmesini istiyorum. Yoksa bu süreçte tatvan'da seçimi kayıp ederiz. Bunlarında istediği bu yönde.

Avatar
Hakim 6 yıl önce

Yaw bunlar akpartiyi rezil etti

Avatar
Hakim 6 yıl önce

Belediye baskani rekora koşuyor bu yetimin hakkini bukadar yiyen cirkef ilskileri.. sokak taki en dip vatsndas bunlar gibi ac ve saldrgan davranmaz.bunlarin tarifi yok HAYÌR

Avatar
Suat 6 yıl önce

Aslında devlet tatvana kayum atacaktı