Tatvan Devlet Hastanesi sonunda ihaleye çıktı!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Uzun süredir atıl durumda bulunan ve tadilatı yapılarak tekrar hizmete sunulacağı söylenen Tatvan Devlet Hastanesi eski binasının tadilat işi ihaleye çıkarıldı.

"Bitlis Tatvan Eski Devlet Hastanesi Deprem Güçlendirme ve Tadilat Yapım İşi" adıyla 2019/137192 ihale numarasıyla EKAP'ta yeralan ihale, 13 Haziran 2019 tarihinde Ankara'da 'Açık İhale' usulüyle yapılacak. 

Konuya ilişkin Bitlis News'e konuşan Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler teknik sorunlardan dolayı gecikme yaşandığını söylerek "Tatvan merkezde bulunan eski devlet hastanesi binasının tadilat işleri bitirildikten sonra inşallah hizmete başlayacaktır. Teknik bazı sorunlardan dolayı Nisan ayında yapılması gereken ihale Haziran ayına sarktı. Rahvadaki hastane hizmete devam edecek, Tatvan merkezdeki de ek bina olarak hizmet verecek ama ilçenin sorunlarına cevap olabilecek düzeyde bir donanım ve kapasite ile çalışacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Firat 5 yıl önce

Umarım rahvadaki hastaneyide birilerinin ticarethanesi olmaz fuardaki otel gibi

Avatar
Yorum 5 yıl önce

Gelin boş işleri bırakın.tadilat madilat güçlendirme işlerini bırakın.eski binayı yıkın yerine yenisini ve büyük bir hastane yapın.tadilat parası emin olun bina maliyeti kadar olacak

Avatar
murat 5 yıl önce

yapılan bu ihale ile sadece halkın gözünü boyamak.bu ıhale bedeli ile daha modern bir hastane yapılabilir..ama halkın hiç bir tepkisi yok...sadece yazık...

Avatar
ahmet 5 yıl önce

ahlat devlet hastanesi kaç yıl oldu hala yapılmadı eski bina yıkıldı sözde yenisi yapılacaktı

Misafir Avatar
seyfi 5 yıl önce @ahmet

arkadaşlar alan firmanı ismi bilen var mı

Beğenmedim! (0)
Avatar
Serdal 3 yıl önce

Temizlik hizmeti