banner91

Tatvan'da “Yaya önceliği ve Yaya güvenliği” uygulaması gerçekleştirildi

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Tatvan Kaymakamlığı koordinesinde düzenlenen etkinlik kapsamında İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, kurum amirleri, STK temsilcileri ve öğrenciler ilçemiz Yaşam AVM önünde bir araya geldi.  

Etkinlik kapsamında; öğrenciler tarafından sürücü ve yayalara Karayolları Trafik Kanununun 74'üncü maddesinde yapılan değişiklikleri içeren bilgilendirme el broşürleri dağıtıldı. Ardından ise yaya önceliği ve yaya güvenliğine dikkat çekmek amacıyla İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özkan, kurum amirleri, STK temsilcileri ve öğrenciler hep birlikte yaya geçitlerini kullanarak karşıdan karşıya geçti.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Kaymakam Özkan, konunun önemine vurgu yaptı.

İlçemiz genelinde “Yaya önceliği ve Yaya güvenliği” için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Kaymakam Özkan, uygulamaya uymayan sürücülere cezai işlemlerin uygulanacağına dikkat çekti.

Öte yandan, gerçekleştirilen uygulamaya ilçedeki kurum amirleri, Oda ve STK’lar da tam destek sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.