Tatvan'da örnek yardımlaşma projesi!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir araya gelen bir grup vatandaş 'Bir yetim de sen giydir!' sloganıyla yardımlaşma kampanyası başlattı.

Tatvan'da yetim çocukların yüzünü güldürmek için yola çıktıklarını söyleyen kampanyanın öncülerinden Tatvan'lı esnaf Sedat Ayaz 'İki sene önce Ramazan bayramında birkaç arkadaş birleşerek 20 çocuğu giydirmeyi düşündük. Bu fikrimize çevremizden olumlu tepki ve destek alınca 60 çocuğumuzu giydirdik. Geçen Ramazan bayramında sayı daha da arttı. Giydirdiğimiz çocukların yüzündeki o mutluluğu görünce bu bayram daha fazla çocuğa ve hayırsever insanlara ulaşmak için çalışmalara başladık.’ dedi.

'Gelin bu bayramı da yetim çocuklarla geçirelim' diyerek yardım çağrısında bulunan Ayaz 'Biz bunu bir dernek ve vakıf adı altında yapmıyoruz. Çünkü bazı vatandaşlar dernek ve vakıf işin içinde olduğu zaman uzak duruyor. Sosyal medyadan bazı futbolcu kardeşlerimiz ve trübün liderlerimiz destekte bulundu. Bir çocuğun giyim masrafları ortalama 100 TL’dir. İsteyen maddi destek verir, isteyende kendisi elbise ve ayakkabısını alıp yetim çocukların yüzünü güldürebilir.’ dedi.

Kampanyaya destek vermek isteyenler için irtibat numaraları;

Sedat Ayaz - 0506 765 19 03
Özcan Kaya - 0533 624 76 83

Adres: Cumhuriyet Caddesi İş Bankası karşısı Eylül İletişim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
METİN ÖLGEN 5 yıl önce

NE MUTLU O İNSANA Kİ BAŞKALARINA YARDIM EDİP YARDIM ETTİKLERİ İNSANLARIN SEVİNÇİYLE MUTLU OLANLARA