banner91

Tatvan Belediye eşbaşkan adayları basınla bir araya geldi

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Tatvan Mavi Beyaz Restoranın toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; HDP Tatvan Belediye eşbaşkan adayları Serap Çakmak Genç ve Habip Yeşiltepe’nin yanı sıra HDP Parti Meclis Üyesi Nurten Üzümcü, HDP Tatvan İlçe Eşbaşkanları Aygül Akdeniz ve Burak Ballıoğlu ve parti çalışanları katıldı.

Seçim sürecinin konuşulduğu toplantıda, eş başkan adayları çalışmalarla ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.

“En önemli projemiz huzur!”

Çöp toplama, temiz suyun sorunsuz bir şekilde vatandaşa ulaştırılması, altyapı, üstyapı çalışmalarının temel belediyecilik görevi olduğuna dikkat çeken eşbaşkan adayı Habip Yeşiltepe, bu hizmetlerin en az sorunla ve en etkili biçimde kesintisiz yürütüleceğini söyledi.

Katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerine vurgu yapan Yeşiltepe, “Bizim için her şeyden önce önemli olan şey halkımızın beklenti ve öncelikleridir. Toplumun genel anlamda beklentisi huzur ve barış dolu bir ortamda yaşamak. Biz de hem çalışmalarımızın merkezine bu anlayışı yerleştireceğiz, hem de huzur ortamının tesisi için üzerimize düşen her türlü görevi eksiksiz bir şekilde yerine getireceğiz. Bu anlamda kentimize dair hazırladığımız ve hayata geçireceğimiz bir dizi projemiz olmasına rağmen bize göre en büyük projemiz ve halkımıza sunacağımız en büyük hizmet huzur ve barış yolunda harcayacağımız çabadır.” dedi.

“Yerel yönetimler en çok kadınları ilgilendirir”

Tatvan’da doğup büyümüş ve burada yaşayan eşbaşkan adayı Sosyolog Serap Çakmak Genç ise, “Ben hem bir kadınım hem de bir anneyim. Tatvan’da kadınların yaşadığı sorunlar başta olmak üzere kentin tüm sorun ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Yerel yönetimler en fazla kadınları ilgilendirir. Tatvan’ı yaşanılır bir kent haline getireceğiz. Bunu yaparken de kadınların örgütlü gücünden faydalanacağız. Çünkü biz birlikte daha güçlüyüz.” dedi.

Kentin zaten var olan ticari ve turistik potansiyelini özgün çalışma ve projelerle destekleyerek bir adım daha öteye taşıyacaklarına vurgu yapan Genç, ilerleyen günlerde projelerini kamuoyu ile paylaşacaklarını, projelerinin dile getirerek, her türlü fikir, öneri ve eleştiriye her zaman açık olduklarını ifade etti.

Düzenlenen toplantı HDP Tatvan Belediye eşbaşkan adayları Serap Çakmak Genç ve Habip Yeşiltepe’nin basın mensuplarının sorularını cevaplamasıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.